Nu even praktisch. Werkboek in wording.

Marketing Audit door Rudolph Regter
Werkboek in wording, helpt je mee? Of koop het boek alvast!

De Klant Ketting is al jaren een betrouwbaar instrument om de organisatie scherp op de doelen aan te sturen en met de klok bij te houden of je er op tijd gaat komen.

Met studenten ga ik werken als eerste aan een betere naam voor deze methode… en dan maken we een boek af dat de studenten in hun carriere gaat helpen een organisatie door te lichten en op het spoor te brengen. Hier de link naar de update van afgelopen week.

Meer in volgende updates, mis niets! Dus mijn tip is dat je een abonnement neemt op de updates, deze zijn nog gratis voor een beperkte tijd. Makkelijk te regelen: abonnement je op de update mails. Zonder moeite te ontvangen en met druk op de knop te deleten.

Ga je zien en waardeer je medewerking mocht je overwegen die te gaan geven!

Rudolph Regter

Advertisements