Contact en Social media

Pak de telefoon en bel me als je een vraag, opmerking of gewoon een bijpraat wil doen. Beste op +31 6.248.400.06.

Mailen ook prima, of twitter.

Niet zo goed bereikbaar ben ik via Facebook, noch Instagram etc.

Drop me a line
rudolph.regter@outlook.com

Let’s hang out


Mijn social media hieronder in alfabetische volgorde.

Heb er slechts de meest gebruikte staan. Je mist een berg, wat ik probeer alles uit, maar ben daar verder voor mijn werk niet zo actief op, dus hier niet opgenoemd.


Facebook

Tja… daar heb ik nu echt een beetje een hekel aan. Dus zet hier er ook geen link voor. Zoek me maar op aldaar, maar verwacht verder niets.


Instagram

Uit belangstelling voor alle nieuwe gadgets heb ik ook zo een account. Maar doe er verder niet veel mee. Ga voor de cursus Communicatie, Reputatie en Branding er gebruik van maken om de plaatjes die me opvallen te plaatsen. Verder denk ik eigenlijk niet. Zie voor mijn laatste Instagram berichten, deze pagina.


Twitter

Doe ik sinds het begin, ook weer uit nieuwsgierigheid. Verder gebruik ik het als input voor actuele informatie die ik in lessen kan gebruiken. Tweetdeck is dan een essentieel tool.


Whatsapp

Met onderstaande link bereik je m op WhatsApp. Waarom je dat via deze website zou doen is met lichtjes een raadsel, maar goed het kan.


Wat ik in 2020-2021 nog actief ga proberen is Twitch (opnieuw), Discord, Speaker deck, Periscope voor life uitzendingen, Podcasts (zie daarvoor iTunes en zo), en een splinter nieuwe app die in Alfa is, ‘Loom’.

Loom

Loom is een ideale manier om een kantoor en school omgeving te simuleren. Je hebt er plekken als vergaderkamers, maar ook het koffieapparaat en zo. Op die manier kunnen mensen zien waar ik ben en me overal spreken. Bij de koffiezet wat informeler, in een vergaderkamer met een agenda en wat formeler.