Agenda

Om jezelf in de agenda van Rudolph Regter te boeken, kijk dan hieronder in mijn agenda en kies een moment dat je kan. Boek jezelf dan in en maak een voorbereiding voor ons gesprek. Je krijgt een bevestiging mail als de boeking gelukt is.


Lukt het inboeken via bovenstaande link niet, dat kan soms bij bepaalde instellingen van je browser? In dat geval, neem dan onderstaande link over in je browser.

https://calendly.com/rudolphsagenda/overleg-met-rudolph-regter

Plek. De afspraak is steeds telefonisch. Op locatie is wat mij betreft soms mogelijk op school, maar dat moet je apart met me afspreken. (of kom naar Antwerpen en we zetten ons op een terras)

Tijden. Buiten de tijden in deze agenda kan ik ook op andere tijden bijvoorbeeld als je weet lang in de auto of zo te zijn en je jouw tijd zinvol wil maken. Zend me dan een mail met wanneer je goed zou passen. Maar dat is dan meer voor de uitzonderlijke gevallen, ik ga daar geen gewoonte van maken.


Maak onze tijd efficiënt!

Als je met mee gaat spreken en je wil me een update geven, is het voor je plezierig als je dat voorbereid. Ik gebruik daar graag de ABCD methode voor.

Activiteiten. De activiteiten die je afgelopen periode hebt gedaan.

Benefits. Wat waren de leuke dingen die je deed of leerde?

Concerns. Waar maak je je zorgen over? Of heb je vragen over?

Deliverable. Wat ga je de volgende periode willen leveren?