Agenda

Om jezelf in de agenda van Rudolph Regter te boeken, kijk dan hieronder in mijn agenda en kies een moment dat je kan. Boek jezelf dan in en maak een voorbereiding voor ons gesprek. Je krijgt een bevestiging mail als de boeking gelukt is.

Sinds begin juni 2021 gaat dit niet meer via Calendly die ik zelf betaalde en erg handig was, maar via Bookings. Ook een prima systeem overigens. Klik de link hier en je gaat verwezen raken naar de landingspagina van mijn agenda.


Lukt dat niet?

Als dat niet lukt kan je mogelijk er ook komen door onderstaande link over te nemen in je browser. https://outlook.office365.com/owa/calendar/RudolphRegter1@hrnl.onmicrosoft.com/bookings/

Plek. De afspraak kan in persoon zijn op de KZ locatie of telefonisch. Maakt mij niet uit. Maar in de zomer, herfst en winter van 2020, heb ik de voorkeur voor telefonisch of via Teams. Op lokatie is wat mij betreft even niet mogelijk. (of kom naar Antwerpen en we zetten ons op een terras)

Tijden. Buiten de tijden in deze agenda kan ik ook op andere tijden bijvoorbeeld als je weet lang in de auto of zo te zijn en je jouw tijd zinvol wil maken. Zend me dan een mail met wanneer je goed zou passen. Maar dat is dan meer voor de uitzonderlijke gevallen, ik ga daar geen gewoonte van maken.


Maak onze tijd efficient!

Als je met mee gaat spreken en je wil me een update geven, is het voor je plezierig als je dat voorbereid. Ik gebruik daar graag de ABCD methode voor.

Activiteiten. De activiteiten die je afgelopen periode hebt gedaan.

Benefits. Wat waren de leuke dingen die je deed of leerde?

Concerns. Waar maak je je zorgen over? Of heb je vragen over?

Deliverable. Wat ga je de volgende periode willen leveren?