Rudolphs Achtergrond

Mijn achtergrond is een lang verhaal als ik dat neem vanaf het moment dat je op deze website bent. Laat ik wellicht wat starten met de beginjaren.

De opmaak van deze pagina’s gaat die van mijn vroegere firma Intomotive volgen. De naam van de firma komt van mijn gedachte dat mensen pas in beweging raken als er emotie in zit. Het communicatie materiaal haalde ik uit alles dat met treinen te maken heeft. Lees vooral verder!

Emotie is de beweging. 

Dit deel van de site verteld waarover en waarvoor ik in beweging raak en welke emotie dat geeft. En verder wil het niets. Je niet vertellen wat je moet doen, je zeggen dat je me moet inhuren, je laten zien hoe perfect het allemaal is, etcetc. Niet van dat alles. Alleen ik die wat verteld over mijn achtergrond. Wellicht zie je verbanden, kan je er haakjes in maken waar ik je mee kan helpen.

Waarom verder lezen?

Geen idee. Om dezelfde reden als je iemand aanspreekt in de tram. Of waarom je interesse toont voor de bakkersvrouw en haar verhaal. Of omdat verhalen leuk zijn als tijd verdrijf. Of omdat verhalen boodschappen overdragen.