Rudolphs Achtergrond

Over de 100 ondernemingsplannen gemaakt voor starters en blue-chip companies. Budget van 380 miljoen dollar akkoord gekregen. Overname’s gedaan, bijvoorbeeld een van 40 miljoen in media sector. In meer dan 14 landen in Europa gewerkt. Tot zover de blabla

En altijd het beste in mensen naar boven proberen te halen. Dat is wat ik graag doe en goed kan. En daar graag bedrijven en individuen bij helpen. Beste naar boven halen, omzetten in activiteiten die een focus hebben op winst voor de aandeelhouders. Niet moeilijker dan dat.

Mijn achtergrond is een lang verhaal als ik dat neem vanaf het moment dat je op deze website bent. Laat ik wellicht wat starten met de beginjaren.

Emotie is de beweging. 

Dit deel van de site verteld waarover en waarvoor ik in beweging raak en welke emotie me dat geeft. En verder wil het niets. Je niet vertellen wat je moet doen, je zeggen dat je me moet inhuren, je laten zien hoe perfect het allemaal is, etcetc. Niet van dat alles. Alleen ik die wat vertel.

Waarom verder lezen?

Geen idee. Om dezelfde reden als je iemand aanspreekt in de tram. Of waarom je interesse toont voor de bakkersvrouw en haar verhaal. Of omdat verhalen leuk zijn als tijd verdrijf. Of omdat verhalen boodschappen overdragen.

Geen zin om te lezen?

Bel me dan op +31 6 348.400.06 en we spreken af. Wanneer bellen? Nu is niet slechter dan straks.


Hieronder nog wat slides die ik gebruik bij start van trainingen of cursussen om mezelf te introduceren.