marketing

Verbinden van klantacties met alle medewerkers in je organisatie

De methode is ontwikkeld door Rudolph Regter in samenwerking met een groep consultant’s van McKinsey. Getest bij een set van Europese bedrijven in tal van verschillende industrie types. Dat het werkt, blijkt uit de prijzen die zijn gewonnen door deze methode toe te passen bij bedrijven. Zo heeft het energie bedrijf Delta met het toepassen van de methode de prijs van meest Customer Centric firma in Nederland gewonnen, een prijs van het gerenommeerde TNO-NIPO.

Met de studenten van Marketing Audit gaan we deze methode nu voorzien van nog meer theorie en daar een boek van maken en iedereen die er aan meegewerkt heeft is dan ook mede auteur. Er lopen contract onderhandelingen met de Holland Pers Groep voor het uitgeven van werk in boekvorm.

De link naar de opzet van het werkboek vindt je hier.

Klant Ketting van Rudolph Regter te gebruiken als basis van boekuitgave.

Categories: marketing