digital Transformation

Lente 2021 Digitale Transformatie cursus

Op de donderdag vanaf februari 2021 zal de cursus Digitale Transformatie starten. We zijn al een tijd bezig deze cursus vorm te geven.

Vanaf begin december 2020 is duidelijk welke studenten deze cursus zullen gaan volgen. Er kunnen er altijd nog meer bij. Dus doe je een opleiding en zou dit een goede aanvulling zijn, vraag me naar de mogelijkheden deze cursus ook te volgen.

Uitdaging van de lessen is veel industrieƫn te bekijken

De groep studenten zal zeer divers zijn, studenten die door hun werk reeds diep in digitalisering zitten en in bits en bites denken. En studenten die een computer kunnen aanzetten, maar geen idee hebben wat die machine dan aan het doen is als ze moeten wachten tot het scherm gevuld is. Voor studenten die hun leven meten met fitbits en zo en studenten die als hobby meer analoge dingen doen als schilderen. Is het op een canvas of de muur schilderen van het nieuwe huis. Voor al die studenten gaan we een mooi cursus verloop hebben en opleiden tot het vak van nu en de toekomst.

Ontwerp de les mee

Lees de concept beschrijving van het programma. De link daarna is hier. Na het lezen zou ik het plezierig vinden jouw input te krijgen van de onderdelen die je ook graag terug zou zien. Stuur je opmerkingen en suggesties naar me werk adres of rudolph.regter@outlook.com

Ik ga je zien op de donderdag in het nieuwe jaar!

Heb je nog niet de inschrijving gedaan, doe het snel. Weet je een bedrijf dat dit programma ook wil volgen, laat me weten.

Ik heb er zin in.

Rudolph Regter

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s