strategic Thinking

Denken beinvloed door…

Komende dagen gaan we aan de slag met strategisch denken. Deze keer zonder sigaren en cognac, doe je mee?

Kijk naar webpagina elders op deze site. Daar ga je een overzicht vinden van verschillende manier waarop onze gedachten beïnvloed worden. Het is handig dit te weten, je bent dan gewaarschuwd welke dingen je denken en dus beslissingen nemen kan beinvloedden.

Lees ze eens door en raak het spoor niet bijster, ja er is veel dat je afleid van goede besluiten, maar er gaat ook nog veel goed hoor. Kies uit de lijst er een uit die je verder wil bestuderen. Doe dat, laat me weten wat je vond en ik voeg het toe aan de site en zal je vermelden als co-author, zo doen we aan co-creation. Alvast dank, ook namens alle andere bezoekers die nu nog betere besluiten gaan nemen!

Rudolph Regter

3 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s