Maak het je makkelijk

Boost je studie en bespaar tijd. Abonneer je gratis, klik even hier. Nu even doen.

Twee tot drie keer per week vaak makkelijk te lezen post in je inbox. Op de delete knop drukken kost je 2 seconden. Met daarvoor iets van 6 seconden om te checken of het artikel je gaat helpen. Is 8 seconden. Met kans op iets vinden dat je studietijd bespaard. Ik garandeer je dat je beslist iets gaat vinden dat je een half uur tijd gaat besparen, dat zijn 1.800 seconden, ruime winst! (sorry voor de blabla)

Voor dat half uur besparing zou ik je tig artikelen kunnen zenden voordat het je negatief uitkomt. Dat ga ik niet doen. En met je email doe ik verder niets, beloofd! Heb je er genoeg van, zeg je simpel weer op.

Dus mis niets, en abonneer je! Is in 3 tellen gedaan.

Wanneer? Beste moment is nu.

Type je mail adres in en hit de subscribe knop!

Advertisements