studietip

Lees + klik = bron

Een nieuwe leuke manier gevonden mijn studenten van curated informatie te voorzien. Om lessen op te vrolijken, actueel te zijn of de goede plekken in Antwerpen aan te wijzen.

https://refind.com/rudolph_regter

Mijn collectie zal verschillende onderwerpen hebben. Deels onderwerpen die mij interesseren en onderwerpen van mijn studenten in het studiejaar 2019-2020. Zoals A.I. Besluitvorming, Branding, Cyborg Anthropology, Future of work, Leiderschap, Digital Transformation, Educatie, Performance management, Platform economie, Reclame, Strategic Management, Strategic Thinking, etc

Neem een abonnement, elke zondag avond zit dan mijn selectie in je inbox. Met een druk op de delete knop is die daar weer uit weg, maar wie weet pik je nog iets op voor je studie en werkstukken. Meld je hier aan.

Categories: studietip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s