update

Nieuwe leslokalen!

De wereld is het leslokaal. Altijd is er te leren. Waarom dan niet overal lesgeven en leren van en met mekaar? Donderdag de 25eapril 2019 waren we met een klas in Antwerpen. Nieuwe leslokalen bekijken. 

Nieuwe leslokalen bekijken dus en hard werken. Was een leuke dag met een vervolg op de klantketting en inzoomen op wat geautomatiseerd zou kunnen worden. Lichtjes raakte we thema Robotisering aan en deden nog een kern kwadranten oefening. We spraken de opdrachten door en wat we van mekaar verwachten als eind resultaat.

Ook een start gemaakt met wat lessen rond Marketing Automation, die we mogelijk in juni gaan doen.

Was een leuke dag weer, voor herhaling vatbaar denk ik.

Oproep: wil je dit ook eens doen, vraag me. Ik heb een een serie leuke wandelroutes gemaakt en passende werkvormen rond studieplanning, commercie bedrijven, procesplaten uitschrijven etcetc.

Rudolph Regter

Nieuwe leslokalen!

Hieronder nog een impressie van de dag. (die ik al een dag eerder fotografeerde)

Categories: update