marketing

Klantgedrag en segmentatie lesmateriaal

De leukste onderwerpen zijn het die we deze weken behandelen. Jammer dat er zo weinig tijd voor is, terwijl het onderwerpen zijn die de komende jaren in de studie en het werk van studenten steeds terug zal komen. Ga eens zien studenten te werven om een er wat extra rond te doen en tussentijds, zeg lente 2019 een NIMA certificaat te halen, dan heb je alvast een diploma die bekend is in marketing land.

Super veel zin ook om vandaag mijn klas K een extra serie lessen te geven, naar ik denk gaat iedereen daar ruim boven de 8 scoren. Net zoals klas B denk ik, wat was het leuk die les te geven, een serie aandachtige mensen en een klas met een duidelijke set normen en waarden, waardoor ze effectief met de tijd om gaan. Als ik eerlijk ben wat het een opluchting te zien dat dat soort klassen ook nog bestaan.

Hierbij het lesmateriaal, klik en je gaat de pdfs van de les rond klantgedrag en segmentatie vinden.

Rudolph Regter

Hoe segmenteer je? Op klanten die op zondag tijd hebben, dan rustig kiezen voor mooie handgemaakte dingen die net wat duurder zijn. Het klantgedrag, daar is de verkoper mee bezig.

Zie ook het super film van de miljonair in aardappelschil mesjes!

Open Sunday

Categories: marketing

Tagged as: ,