consultancy Skills

Rudolph’s favoriet: de Brown Paper sessies!

Vandaag samen met een groep leuke mensen weer de ins en outs van een brown paper sessie doorgenomen.

Hierbij de link naar de slides.

De eerste keer dat ik zo een sessie organiseerde was in Frankrijk, in een kasteeltje net onder Parijs met een groep internationale zaken mensen. Deed dat toen als onderdeel van mijn werk bij Capgemini. Heb het sindsdien veel gedaan zowel in erg complexe projecten als simpele one-offs. Als onderdeel van een groot kostbaar ERP programma ontwerp voor een Energie maatschappij… krijg al die processen maar op de muur….Dat ERP traject was gaaf, deed dat in Sint-Martens-Latem in België. Schitterende plek en elke brown paper muur vierde we met een fles Pomorol, dat maakte het nog leuker….

Maar ook een korte sessie als onderdeel van het maken van een marketing communicatie plan lancering was erg productief. Of pre-installed churn bepalen.

Super leuk allemaal om te doen, naar ik hoop gaat iemand me vragen dit bij haar of zijn firma te komen doen. Een brown paper, voor een bruin biertje, deal?

 

Rudolph Regter

Brown Paper Blog picture