boekreview

Hoe coach ik mijn klas – boek review

Hoe coach Een boek uit 2006 geschreven door Danny Wyffels een onderwijspedagoog die al 25 jaar actief is in de de lerarenopleiding en geregeld publiceert.

Het boek heeft een brede opzet, verteld iets over de behoefte van leerkrachten, leerlingen, de didactische gereedschapskist, verbeteren van communicatie en een erg leerzaam deel rond probleemgedrag en conflicten.

 

De bijlage met een stappenplan om je lessen voor te bereiden en te evalueren daar zal ik elementen uit halen en aanvullen bij de opbouw die ik geleerd heb bij mijn didactiek lessen van een aantal jaar geleden tijdens de college’s die ik volgde. Vraag me naar een download van mijn opbouw en template die ik gebruik mocht ik je daarmee helpen.

Een boek dat ik kan aanbevelen omdat het je elk jaar kan helpen je lespraktijk scherp te houden.

 

Rudolph Regter