boekreview

Anatomie van de Verleiding

Analtomie van de VerleidingDit boek van Paul Postma heeft zijn vierde druk bereikt en is net vers van de pers. De heer Postma is een internationaal erkende marketingautoriteit. Auteur van verschillende boeken waaronder het standaardwerk Handboek Marketing 4.0.

 

Neuromarketing is een gebied van de marketing waar je zin in moet hebben. Maar dat moet je als je verder wil werken aan de onderbouwing van de cijfers. De verwachtingen nog beter inschatten en daarmee je doeltreffendheid. Zeker als je grote budgetten beheerd.

 

Voor nu niet veel meer over te schrijven. Het is toch meer voor een kleine doelgroep. Met mijn studenten zal ik er delen van behandelen. Ben je een student met een interesse in dit gebied, vraag me naar het boek, leen je het graag uit.

 

Rudolph Regter

Categories: boekreview, marketing