marketing

choco retail, online and bricks.

Tijdens de zomer al informatie aan het verzamelen voor het nieuwe studiejaar. Dit artikel werpt mooie vragen op: hoezo verschillende chocolademerken bijeen, wie is er niet bij en exclusief? In Narobi in Kenia en in de stad Luxemburg filialen, is dit een franchise formule? Verder internationale plannen, waarom?

Met de klas(sen) deze winkel en alle winkels met chocolade in Antwerpen eens gaan bezoeken. Met mijn klas er een speurtocht voor andere van maken? En er een vlogitem of Musically item van maken en promoten…

Belgische pralines scoren op Via Sinjoor

Categories: marketing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s