update

Stakeholder Field Lab = Kennis centrum

KennisCentrum - Brochure tekst

Ergens maart 2017 was het dat we spraken met Arjen van Klink die uitleg deed over de drie speerpunt onderwerpen waar de Rotterdam Business School aan gaat werken: de circulaire economie, digital economy en start ups. Hij benaderde de minor Business Model Innovator, want die minor ligt met zijn inhoud en werking erg dicht bij onderwerpen rond de digitale economie. We hebben de gesprekken voortgezet en ik was daar erg enthosiast over. Met name omdat ik al, als nieuwe docent, een tijd gemopperd had over het grote gemis aan cursussen rond digitaal, online, mobiel etc. Al die onderwerpen waar een Chief Marketing Officer verstand van moet hebben.

 

Naast wat andere stakeholders gaat het Kennis centrum actief betrokken zijn, dat is een goed vooruitzicht. Later meer informatie over de andere stakeholders, zeker ook het Instituut voor Bedrijfskunde zal ik toelichten.

 

Rudolph Regter

 

Volg de link om bij het ‘hoogtepuntenmagazine 2016’ te komen van het Kennis Centrum: https://www.hogeschoolrotterdam.nl/onderzoek/kenniscentra/business-innovation/over-het-kenniscentrum/

Categories: update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s