update

Twee grote activiteiten, twee blogs?

Photo 02-07-2017, 20 49 23

Ben me aan het afvragen wat nu wijsheid is. Voor het studie jaar 2017-2018 doe ik twee gave grote dingen, naast al die kleine leuke dingen…. Als eerste het inrichten van het 2e jaar voor Marketing of Social Business, waar we veel actie gaan hebben, ik de lessen praktisch zal maken en elke week iets en rond soft skills zal doen en iets dat direct inpact heeft op ‘goede doelen’.

En ben bezig met het inrichten en dan uitrollen van het Digital Economy Field Lab (niet mijn naam, verzonnen door directeuren van de Rotterdam Business School).

 

Nu vraag ik me af of ik die twee gescheiden moet houden in mijn blogs.

Q. Hebben die twee een andere dynamiek? A: Ja, een heel andere stijl wellicht.

Q: Moet ik dan twee verschillende blogs maken? A: Tja…. of Nee als ik er van uit ga dat studenten nieuwsgierig zijn en eventueel wel berichten selecteren op de Tags. Of Ja, als ik denk dat er toch heel andere berichten zijn en er veel berichten gaan komen.

 

Conclusie: ik weet het niet. Kan het studenten niet meer vragen, dus ga even maar door met deze blog voor beide vakken. Mocht het in oktober blijken niet handig te zijn, maak ik wel een splits. Los daarvan hou ik er van mensen te verbinden, wellicht helpt een gezamelijk blog wel.

 

Rudolph Regter

 

Categories: update

Tagged as:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s