update

Samenwerken met InnovationQuater

Innovation Q website screendump

In de BMI/Digital Economy Field lab gaan we samenwerken met het InnovationQuater. Sprak vandaag met Anton Duisterwinkel van die organisatie. Zij hebben mogelijk opdrachtgevers die al stappen hebben gemaakt met digitale ontwikkelingen. Het zou leuk zijn met studenten die bedrijven langs een meetlat te houden van de smart industries en te zien waar ze staan, wat mogelijk vervolg stappen kunnen zijn en hoe dat dan aan te pakken. We spreken maandag de 10e juli verder en zullen dan de aanpak verder omlijnen.

Dit zal goed kunnen passen in de aanpak die ik voorstel, die overigens niet veel anders is dan de gebruikelijke consultancy aanpak, van zien waar de firma staat, de AS-IS, dan zien wat technologisch zou kunnen, wat de klant zou willen, wat de industrie doet en wat benchmarks zijn. Om dan zo naar de To-BE te komen en daar een Transformatie pad voor te maken.

Het is leuk dit in de studenten/bedrijfsleven praktijk te brengen. Mijn inbreng is mijn ervaring een tijd voor Capgemini te hebben gewerkt in grote projecten, het geluk gehad te hebben met veel McKinsey consultants te hebben mogen werken en mijn eigen 22 consultant sterke consultancy firma te runnen.

Gaat een zomer hard werken worden alles klaar te krijgen voor de start van het nieuwe studiejaar! Maar het is erg leuk te doen.

Rudolph Regter

Categories: update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s