update

Ondernemersplein + Studenten, goed match

Photo 05-07-2017, 14 25 12

 

Hier gaan we eens zitten, studenten en ik. Het centrum van het ondernemersplein in Rotterdam op de Blaak 40, waar ik vandaag was. Was daar als persoon, niet docent, want daar geen ‘uren’ voor. Als prive persoon denk ik dat studenten die ondernemend zijn de linken moeten kennen naar de instanties waar je niet omheen kan. Zoals de Kamer van Koophandel, de gemeente etc.

 

Voorlichting aan startende ondernemers.

Met plezier heb ik toegezegd wat avonden in de 2e half van dit jaar te vullen met marketing en online marketing tips en tools en dan mogelijk iswm studenten te doen. De studenten van Marketing of Social Business, die een onderneming gaan starten, zullen ook een apart info krijgen die ik zal proberen te regelen.

 

Studenten als adviseur

Ook de ‘durf te vragen’ sessies waarin ondernemers hun vragen beantwoord krijgen zou een leuk platform zijn met studenten eens te zijn. Ook de vragen die dan niet beantwoord kunnen worden, kunnen we met studenten als ‘2e lijn baak’ beantwoorden. De vragen van ondernemers kunnen we als ‘real-life’ onderwerpen behandelen in onze lessen, die van advies voorzien en terug zenden. Verdienen we wellicht de borrels mee die we als studievereniging gaan organiseren.

 

Moraal van verhaal, hier gaan we leuke dingen in cocreatie mee doen.

 

Rudolph Regter

 

 

Categories: update

Tagged as:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s