Wat ik graag doe

Een (commercieel) ondernemingsplan in een avond. Dat is wat ik veel gemaakt heb met ondernemers die een start wilde maken of een boost wilde geven aan hun firma. Een avond luisteren, uitwerken, presenteren. Jij betaald het diner, de rest is free of charge, mijn plezier.

Enige jaren geleden maakte ik met een team van McKinsey consultants een aanpak voor het boosten en bouwen van (commerciële) ondernemingsplannen. De methode is inmiddels door een paar honderd bedrijven gebruikt.

Wat men over de methode zegt:

Het geeft overzicht over alle afdelingen en scherpt de focus naar de doelstellingen.

Door een aaneensluiting van de doelen van alle afdelingen inzichtelijk te maken, verminder je verspilling van geld en maak je de firma trefzeker.

Eindelijk weten al mijn mensen wat ik wil.

In gebruik bij grote bedrijven…

De aanpak werkte voor bedrijven als E.on in Tsjechië, KPN in Nederland, Eneco in Belgie en een lange rij bedrijven in het midden en kleinbedrijf.

….en kleine bedrijven…

Startup’s gebruikte het om een financiering rond te krijgen en de investeerders in korte platen te vertellen hoe hun plan eruit ziet.

Meer weten?

Wil je er meer over weten, vraag me er dan naar.

Bel 06-248.400.06 of zend me een chatbericht en ik bel je terug.

Rudolph

Categories: Uncategorized