studietip

Verzamel en heb het makkelijk

Met verschillende gereedschappen kan je de studie makkelijk maken. Elke dag een beetje lezen en als je iets tegenkomt dat handig kan zijn voor je werk en studie, sla het direct op. Na een tijdje heb je dan je werkstuk of scriptie zo ineen gezet, want al het materiaal al paraat.

Wakelet is een van de vele tools die er zijn om linken en meer te bewaren. Ik gebruik het voor lesgeef werk. Voor andere zaken gebruik ik Raindrop, Notion en Onmifocus.

Check out mijn Wakelet en denk er over er zelf een te starten en zorg dat je handig gaat worden steeds wat je leest snel te kunnen wegzetten in een mapje. Vanaf ieder device, swipen naar jouw Wakelet verzamelplek. Daar ga je later veel profijt van hebben, want als je iets schrijven moet heb je een berg aan urls met materiaal direct bij de hand.

Rudolph

Categories: studietip

Tagged as:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s