boekreview

Boeken van deze vakantie

Las alle boeken van Jaron Lanier, een techfillosoof en bekend als ‘de vader van virtual reality’. Dit boek geeft je argumenten om zorgzamer om te gaan met BUMMER: Behaviors of Users Modified, and Made into an Empire for Rent. In wat suf Nederlands: Gemodificeerd Gebruikersgedrag tot Verhuurbaarheid Imperium Gemaakt. Dus jij ben een machine geworden waarbij door je verlies van alle data over jezelf, je een slaaf bent van de impulsen en rest van de Facebooks etc.

Conclusie/advies: lenen en lezen en me laten weten wat je er van denkt.

Onwetendheid als drijfveer van de wetenschap

Top boek. Ga ik een aparte blog van maken en verdere studie in doen. Gaat thema van 2019 voor me worden.

Conclusie/advies: kopen en lezen.

Conclusie/advies: dit boek analyseert de hedendaagse globalisering. Aardig, dus lenen en lezen als je tijd hebt.

Conclusie/advies: zitten wat goede delen in die bruikbaar zijn voor innovatie. Meer niet.

Ga onderdelen hiervan gebruiken bij coaching werk. Heeft goede inzichten over waarom sommige sporters het wel maken en waarom niet.

Kern is: oefenen en oefenen. En voor niets is er een set van vaste instructies die altijd zullen leiden tot een succes. Ook de beste golfspeler blijft oefenen en zelf reflectie is de key.

Conclusie/advies: ben je into sport, lenen en lezen.

Klein, snel uit. Goed onderwerp, ga er verder op door. Dus vraag lente 2019 naar mijn lessen reeks hier rond.

Niets meer uit te leren voor me…. ben ook moe van mezelf steeds te denken dat ik nu de juiste, beste, nieuwste, tip te pakken ga krijgen. Doen wat ik al doe en het ook echt doen is de beste tip die mijn vrouw me ook al jaren geeft overigens….

Categories: boekreview