tips

Management en Jouw informatie systeem

Inkoop geeft te laat informatie, marketing maakt geen materiaal, verkoop moppert dat ze niets verkocht krijgen want er is niets en de customer care afdeling is weer als laatste geïnformeerd, dus moet het als eerste van de klanten horen. En tja dan kunnen ze niet voldoende antwoord geven, plus als de klantenservice eerder was geïnformeerd, wellicht zelfs geconsulteerd, hadden ze mee kunnen denken en deze golf van care calls wellicht kunnen voorkomen……

Elke vrijdag weet je natuurlijk waarop je stuurde die week. Dat weet je leidinggevende ook. Daarom is die elke vrijdag zo blij met je Of weet die leidinggevende het niet hoe denk je dan dat je beoordelingsgesprek er uit gaat zien?

Hier het werkboek dat je gaat helpen een management informatie systeem op te zetten.

 

Rudolph Regter

IMG_2859

 

 

Categories: tips