RR's gedachten

Social media, klas bijeen

Daar gaan we dan! Een eerste start gemaakt. We gaat met de klas naar Antwerpen en de Lidl daar bezoeken. De Lidl is natuurlijk wel Duits en centraal geregeld, maar wellicht kunnen we landverschillen ontdekken en die dan gebruiken om in NL de boel daar wat op te porren.

We gaan de winkel op de Meir bezoeken, een schitterende pop-up. Zal proberen met de CEO een gesprek te regelen en de man verantwoordelijk voor de digitale kant.

Maandag eens zien of ik de klas op het Instagram account kan krijgen en bekijken wie er allemaal wat leuke foto’s van retail gaan posten. Het account vandaag aangemaakt, wat studenten gezocht, ga ze komende week verder informatie geven.

Meer de komende weken!

 

Rudolph Regter

 

Instagram Knettergoed 1

Categories: RR's gedachten