retail marketing

Retail – De basics

Dus we zijn gestart met een project in samenwerking met Lidl. Een brede opdracht waar je nog alle kanten mee op kan. De basis van retail marketing in je hoofd hebben lijkt me wel goed als startpunt. Maakte een overzicht van wat basis begrippen en materiaal van een goed boek, Retail uitgegeven door Noordhoff en voegde daar actueel materiaal bij aan. Dit is een eerste versie, vernieuwde versies zullen wellicht volgen. Ook een aanvulling verwacht ik te maken begin december, die zal ik dan in een nieuwe blogpost zetten.

Tip: abonneer je op mijn blogupdates, dan mis je nooit iets, en een blogupdate die je niet wil lezen is te deleten in 1 seconde, iets missen is soms uren teveel werken…

Hier de link naar het materiaal.

 

Rudolph

 

IMG_9358

 

 

Categories: retail marketing

Tagged as: