tips

APA bronvermelding

Is het jouw tekst, of die van een ander?

Ja had haast, en ach het was al vele keren eerder verzonnen en opgeschreven en copy/paste is veel makkelijker dan zelf typen, daar krijg je maar stompe vingers van. Helaas, nadat je werkstuk is ingeleverd kijken verschillende systemen of je plagiaat hebt gepleegd. Een correct manier van je bronnen vermelden is dus essentieel.

Moeilijk is dat niet, het is je er even in verdiepen en dan is dat saaie lastige klusje dat je vaak aan het eind van je werkstuk schrijven tijd nog eens doet, de bronvermeldingen checken ook weer gedaan.

Kijk op mijn Youtube kanaal voor wat voorbeeld filmpjes in de map APA. Of download de pdf van mijn lesmateriaal. Ben benieuwd of je opvalt wat aan dat materiaal nog niet af is.

Happy APA’n!

Rudolph Regter

 

Picture APA

Categories: tips