tips

Pinterest, bron van visuele info

Op Pinterest is een ruime verzameling aan infografics, kunst en tips en visuele adviezen te vinden.

Ik maakte afgelopen weken verschillende boards waarop je informatie kan vinden over de onderwerpen die ik interessant vindt, en/of waarover ik les of workshop zal geven. De komende weken zal ik de board verder aanvullen met de pins die ik vinden kan en relevant lijken. Deze boards zijn ook handig voor studenten om zich verder te verdiepen of materiaal te vinden die jullie kunnen gebruiken bij het maken van werkstukken.

Volg de link: www.pinterest.com/cocreatorsclub en je zal belanden in de verzameling die ik heb aangelegd. Het zou leuk zijn mocht je zelf willen aanvullen, laat me dat weten, maak je eigen login en we delen een board zodat je ook aanvullingen kan doen.

Happy Pinning,

 

Rudolph Regter

20170717 - pinterest foto

Categories: tips

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s