Tools

In dit deel van de website ga je materiaal vinden dat je kan helpen bij het maken van presentaties, het bouwen van een workshop of maken van een werkstuk of afstudeerscriptie. Kijk naar de subtabs voor de verschillende onderwerpen.

Ook hieronder bronmateriaal waar ik wel eens aan refereer bij gesprekken.

Boeken bijhouden met Goodread

De boeken die ik zoal lees kan je ook vinden bij Goodreads. De link naar mijn account zit hieronder. De lijst is niet altijd helemaal bijgewerkt, of als de scan van het boek niet bekend is, ben ik vaak te lui om het boek met de hand in te voeren.

Evernote

Een handige tool om alles wat je wil bewaren in een bibliotheek te zetten.

TIP! Gebruik Evernote als verzamelbak. Naast een todo list en agenda, ben je denk ik volledig om je (studie) werk goed in de grip te houden.

Gebruik deze link als je wil, dan ontvang ik na je aanmelding punten. …maar weet even niet wat ik daar dan mee kan doen, zal je vertellen als het zo ver is.

Cloud file systemen

Hier is te denken aan Dropbox, OneDrive, GDrive, Icloud en zo meer. Het gebruik er van is wel aan te bevelen. Handig om altijd materiaal bij de hand te hebben om met collega’s te delen.

Medium

Een mooie bron van sterke artikelen is bij Medium. Een link naar mijn medium page zit hieronder.

Wakalet

Dit een handige tool om wat je tegenkomt op het web direct te bookmaker. Dit kan vanaf elk apparaat waar je maar op actief bent op dat moment.

TIP! Ook kan je links makkelijk delen met anderen, handig voor de wat luiere mensen onder ons, of de informatie vreters. Check out mijn Wakalet om een idee te krijgen: https://wakelet.com/@RudolphRegter