marketing

Ben rond de 14 jaar….maak je al Business Canvas in detail..

Deze ochtend werkte ik met leerlingen van het Lyceum Rotterdam. Die maakte zonder problemen een Business Model Canvas in detail ingevuld voor bijvoorbeeld het spel Fortnite. En daarna voor het project. Super! Zoals een collega docent zei: ‘daar moet je bij onze klassen hard aan trekken om het zo ver te krijgen… wat gaan we deze leerlingen leren als je over een paar jaar op de hogeschool bij ons komen….

Twee leerlingen waren zo vriendelijk foto’s van me te maken die ik als profiel foto kan gaan gebruiken. Ze hebben goed inzicht in lichtval en zo denk ik. Hierbij al een eerste foto van mezelf bij een canvas in ontwikkeling. De andere foto’s ga ik komende dagen gebruiken.

Dus met dank aan Julia en Sofie!

 

IMG_2049

Categories: marketing