Studieverloop over 4 jaar

Mocht je willen weten hoe je studie verlopen kan en wat de Career Academy zoal te bieden heeft, dan heb ik hieronder de presentatie gezet die ik ook gebruik bij de open dagen die we in lente 2020 georganiseerd hebben.

Van de cursussen die bij commerciele economie gegeven worden ga je op deze website, als ik de cursus geef, vaak al studiegidsen vinden en extra informatie. Maar neem een gratis abonnement op mijn blogberichten, dan ben je steeds up-to-date.

disclaimer: dit is niet officiele informatie van de Hogeschool Rotterdam, daarvoor moet je op hun informatie kanalen zijn. Dit slechts extra service van Rudolph Regter.


het jaar in 1 overzicht

En op welke dagen vallen die cursussen?

In het studiejaar 2020-2021 is dat: 1ejaar=maandag, 2ejaar=woensdag, 3ejaar=dinsdag, 4ejaar=donderdag.

Voor het studiejaar 2021-2022 zit daar een wijziging in. Vraag dat nog na. En voor studenten die vanuit de AD richting instromen is een apart programma opgesteld. Van zodra ik die informatie heb zal ik die ook hier plaatsen.