StratMan – Studiegids

De studiegids geeft een algemene indruk van waar de cursus over gaat. In het studiejaar 2021-2022 zullen we nauw aansluiten bij het boek dat heet ‘Het Groot Strategie boek’. Als je daar de lijn van volgt ga je een heel stuk komen. Wil je wat meer doen dan alleen de basics, volg dan alle lessen en ook de extra lessen die ik zal geven. Alle lessen zijn optioneel, je hoeft bij onze opleiding niet een les te volgen als je niet wil. De extra lessen zijn dat ook. Mensen die een wat bredere kijk op strategisch management willen hebben kunnen die volgen. Vraag me er naar.

Studieboek

Het studieboek dat je mag aanschaffen (nooit zijn boeken verplicht) voor het vak is dus ‘Het Groot Strategie boek’ dat is gemaakt door de consultancy firma Berenschot. Het boek behandeld alle onderwerpen die nodig zijn om een goed portfolio te maken. Het heeft een duidelijke structuur, waar we ook in de lessen ons redelijk vast aan zullen houden.

Het boek kan je bij Bol.com kopen, volg de link daarnaartoe hier.

Als je deze link volgt, dan kost het boek je niets meer dan elders, maar dan krijg ik een kop koffie voor van bol. Dat helpt me energie te houden om deze website te onderhouden. 😉


Studiegids

Hier de studiegids van 2021-2022: (komt er nog aan)


Oude studiegidsen

Hierbij de studiegids van het studiejaar 2019-202: