Service 1- Webinars

Ruis op de lijn is zonde van de tijd. Start met inzicht te krijgen hoe studeren gaat. Je was toch ook niet direct die tennis kampioen of sterrenkok? Wat zijn de ingrediënten van een goed studiepad, wat de tools, enzovoort.

Inzicht maakt leren leuker. De verspil-mijn-tijd-niet webinars.

Webinar Leren Leren

Deze webinar is voor iedereen die niet gewoon zijn lang boven boeken te hangen of zich af vragen hoe je in een studieritme raakt. Hoe moet je een rubric lezen en wat is dat eigenlijk? Deze webinar wordt vaak gehouden bij het begin van een semester, dus in september en februari. Die van september 2020 was erg succesvol meer dan dertig studenten volgde die.

Wanneer: ergens in februari, kom in januari 2021 nog eens terug hier.

Webinar Hoofd- en deelvragen. Opbouw werkstuk

Doe iets! Zo zegt je werkgever. En de docent wil dat graag gestart zien met een hoofd- en deelvraag. Hoe bouw je die op? Waar past daar een theoretische kader in? En hoe kom je aan je bronnen en registereer je die goed. Deze webinar komt vaak vlak na die van Leren Leren.

Wanneer? helaas, te laat voor het 1e semester, weer in februari 2021.

Webinar Kosten/Baten- en Implementatie plan

Je werkgever had dat probleem. Je onderzocht het en kwam met conclusie en aanbeveling. Maar gaat je werkgever het dan zomaar uitvoeren? Denk het niet. Eerst vraag zal zijn ‘wat kost dat?’ en dan ‘wanneer krijg ik het?’. Leer hoe een ruwe kosten/baten analyse te maken en implementatieplan.

Wanneer? Donderdag 8 november 2020.

Webinar Wacht niet op diploma, vraag nu opslag!

Dus je begon aan de studie omdat je weet dat meer weten het leven leuker maakt. Soms. En een diploma heb je nodig om door te groeien. Ja, ja…. maar wacht niet op dat diploma. Je weet al meer dan vorig jaar, vraag dan ook om loonverhoging. Of minimaal manage de verwachtingen van de firma.

Wanneer? Donderdag 19 november 2020.

Webinar Voorbereiden op een assessment

Dus in januari 2021 ga je een assessment doen. Of net voor de zomer van 2021. Hoe doe je daar het beste een voorbereiding voor?

Wanneer: Donderdag 3 december 2020

De Webinars geven je Inzicht in wat een cursus opbouw is. Doorzicht van hoe je het aan kan pakken. Verzicht op wat je er later mee kan doen.


De webinars hebben me goed op weg geholpen en nu heb ik een structuur van studeren, weet ik hoe ik een werkstuk kan opbouwen en die vragen goed krijgen.

Jane Doe en straks jij.


Boek een gratis webinar nu meteen.