Rudolphs lesrooster

De curssusen die ik in 2020-2021 ga geven zijn:

1e semester -september 2020 – februari 2021

Dinsdag

Strategische management, een 3e jaars vak.

Aantal studenten: Hier heeft de klas een aantal studenten dat nog samengesteld moet worden. Is een generieke cursus dus hier zitten studenten van de vijf studierichtingen die we kennen dooreen. Voor dit vak zijn er 81 studenten te verdelen over een paar docenten. Op de woensdag. (link naar concept programma)

Lesvorm: voornamelijk online.

Woensdag

Sales, een 2e jaars vak.

Aantal studenten: Hier heeft de klas 29 studenten. (link naar concept programma)

Lesvorm: deels online deels offline.

Donderdag

Communicatie en Reputatie.

Aantal studenten: Hier heeft de klas 23 studenten. (link naar concept programma)

Lesvorm: uitsluitend online, drie tot vier keer offline. Aan begin in september, middenin de cursus in novmeber en dan eind november voor de laatste puntje op de i wat betreft het portfolio en feedbackrondes.

Leren Leren

Verder start ik ieder semester met en facultatieve webinar ‘Leren Leren’ om studenten te helpen aan wat technieken en inzichten om het leren efficient te maken. Want waarom zou je denken dat iedereen zomaar weet hoe je dat leren efficient, leuk en trefzeker inricht?

2e semester – februari 2021 – juli 2021 (nog heeel conceptig)

  • Maandag: Marketing, een 1e jaars vak.
  • Woensdag: Mischien Proces en Performance managment, een 3e jaars vak (link naar concept programma intro)
  • Donderdag: een keuzevak, een 4e jaars vak. Dit zal de cursus ‘Grip op besluitvorming’ zijn en de cursus Digitale Transformatie. Om en om geef ik de ene week het ene vak, de andere week het andere vak.

disclaimer: dit is niet officiele informatie van de Hogeschool Rotterdam, daarvoor moet je op hun informatie kanalen zijn. Dit slechts extra service van Rudolph Regter.