deFastLane.com

DeFasteLane is een service voor studenten die meer inzicht willen hebben in hoe een cursus aan te pakken en vol te houden.

Service 1 – Webinars

De Webinars die geven worden kunnen gebruikt worden als een aanvulling op het cursussen. We zullen niet ingaan op het kennis deel van de cursus, daar heb je docenten voor, maar op de studiekant er van. Leren Leren noem ik het. Kijk naar het hele programma voor meer informatie,

Service 2 – De Coffee Corner

Dit heeft RR gestart eind oktober om te faciliteren dat studenten die nu niet meer mekaar zien op school, toch een punt hebben voor informeel contact. Elke donderdag is RR er ook tussen 20:00 uur en 21:30 uur. Stel daar je vragen en vast is er een andere student die het antwoord weer..

Service 3 – Persoonlijke begeleiding

Dit kan ik niet doen voor de studenten van de Hogeschool Rotterdam, want daar werk ik en dat zou ethisch niet correct zijn. Zit je op een andere school, dan kan het wel. Contacteer me en we schieten in gang!

Service 4 – Summer school

In de zomer van 2018 hielp ik 24 studenten aan een scriptie. In de zomer van 2020 deed ik samen met mijn collega Henk de Nie een summer school op. We hielpen studenten hun scriptie afmaken, of met cursussen die men nog niet gehaald had.

Naar ik verwacht gaan we dat in de zomer van 2021 weer doen. Vraag me er naar in april 2021 dan weet ik vast meer.

Wat zeggen andere van de Webinars? Daarvoor moet je ze het vragen. Als je wil kan ik je mails me bedankjes door zenden, maar he, zou ik je slechte mails doorzenden? Dus vraag rond en besluit dan.

— Student xyzzy

Hier komt evt een referentie van een student of twee. Meer omdat het toch soms helpt.

— Student