About

Een paar succesvolle ondernemingen achter de rug. Startups en innovaties. Ik maakte vele ondernemingsplannen en voerde ze uit. Voor startende firma’s tot go-to-market lanceringen voor blue-chip bedrijven. Met een plan ooit een budget van 380 miljoen dollar akkoord gekregen. Met uitvoering van plannen prijzen gewonnen. Overname’s gedaan, de grootste was 40 miljoen. In meer dan 14 landen in Europa gewerkt. Tot zover de blabla

Plannen die hout snijden en waar je zelf de implementatie van wil doen. En staan voor het succes en daar ook het risico voor wil lopen. Dat soort plannen bedoel ik.

En terwijl je dat doet, altijd het beste in mensen naar boven proberen te halen. Want een plan is maar een papieren ding. Het zijn de mensen die het verschil maken. En het verschil zit in de mensen hun beste capaciteiten. Die naar boven halen en bij mekaar laten aansluiten is wat ik graag doe en goed kan. En daar bedrijven en individuen bij helpen.

Laat me meewerken om

Het beste in mensen naar boven te halen

Dat om te zetten in activiteiten die een focus hebben op people, planet, profit, prosperity.

*

Wat mensen over me zeggen.

Er is maar een weg voor Rudolph en dat is forward

Nicoline Spruijt, marketing Inbev

Winnaar Customer Centric DNA Award 2013

TNO-NIPO

Stond Top 1 beste energieleverancier

Gfk

Best Website for 2012 for content, design, usability

Marketing magazine Emerce and Mextrixlab

Highest NetPromotorScore 2 times for best Multi Media

Telecompaper

Lastly, what is especially good about him is that he adapts his answers to your level of knowledge and understand your specific needs. I would be delighted to work with him soon again

Oscar Alhgren, Private Equity at H.I.G. Capital

Rudolph als manager: vindt moeiteloos iemands talent. Stimuleert en motiveert kan daardoor zijn mensen tot grote hoogte brengen.

Edwin van Laar, hoofdredacteur

Iets samen doen? Leuk! Bel me of link.